Over ons


Wie wij zijn


Kas bouw & timmerwerken is een enthousiast, praktisch en betrokken bouwbedrijf dat timmeren, naast werk, vooral ziet als passie. Uw opdracht is uniek en dat is onze uitdaging. Door het persoonlijk contact voor, tijdens en na uw project, heeft u de zekerheid dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Wat wij doen


Kas bouw & timmerwerken is een veelzijdig bouwbedrijf waarbij uw wens centraal staat. Van het plaatsen van een dakkapel en het vervangen van kozijnen tot het bouwen van een aanbouw of complete woning, alles is mogelijk. Graag bespreken we samen wat uw wensen zijn.

Onze diensten


Als u plannen voor nieuwbouw of verbouw heeft, kan een oriƫnterend gesprek vaak perspectievenen handige tips opleveren. U kunt met ons bespreken wat uw eisen of mogelijkheden van een eventuele verbouwing zijn.

Onderhoud aan uw woning nodig? Wij helpen u graag met het onderhouden van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, deuren, glas, hang en sluitwerk, dakwerk, badkamers en keukens.

Heerlijk genieten op uw veranda of onder de overkapping van uw luxe schuur. Zo kunt u ook met wat minder mooi weer nog lekker buiten zitten en uw tuinmeubels staan altijd droog, waardoor u ze het hele jaar buiten kan laten staan. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Is uw slaapkamer te klein of wilt u meer licht in uw woning? Dan is een dakkapel een goede keus of eventueel een dakraam voor een klein budget. Neem contact met ons op voor een passend advies.